Lakberendező választás

Miért én? – Ezt inkább megrendelőim szavaival illusztrálnám.

Mihály (35 éves cégtulajdonos)

Nórát maximalista, precíz és szavahihető embernek ismertem meg. Mindig a tökéletességre törekszik, és figyel a kis részletekre is, éppúgy, mint a pénzügyi keretekre és a minőségre egyaránt. Csak ajánlani tudom másoknak is, a kialakult design, színvilág és a hangulat nagy részben neki köszönhető.

Dr. Anikó (30 éves fogorvos – ügyvezető igazgató)

Nóra megbízható, szavahihető lakberendező, akinek a szépérzéke mellett különös figyelmet szentel a feng-shui és a praktikusság szempontjainak is. Könnyű és hatékony volt vele együtt dolgozni, határidőket betartotta, pontos volt és céltudatos, munkájával megfelelő ütemben és precízen haladt. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek is Őt.

Krisztián (35 éves brand manager)

Nóra lelkiismeretes, jó indulatú, korrekt lakberendező. Nagyon jól ért a lakberendezéshez, követi az új trendeket és ötvözi a hasznos praktikákat egymással, úgy, hogy jól megtartja a határokat (nem esik túlzásokba sem végletekbe) Nagyon jól alkalmazkodik az igényekhez és a megrendelő elvárásaihoz. Céltudatos és lehet rá számítani, mindenben segít, figyelme minden részletre kiterjed, alapos és megbízható. Korrekt árai és minőségi szaktudása miatt bárkinek nyugodt szívvel tudom javasolni.

(XI. ker. fogorvosi rendelő)

Anikó (34 éves manager): Gombot a kabáthoz…

Minden a derekammal kezdődött: régóta fájt már, mi pedig a rossz matracra gyanakodtunk. Vettünk tehát egy új matracot (gomb), ami azonban nem passzolt maradéktalanul a régi (megjegyzem recsegő, nyikorgó) ágyhoz. Vettünk egy új ágyat is (kabát). A többi már történelem…

A mi esetünk Nórával klasszikus példája annak, amikor az elképzelések és a szakértelem megtalálják a közös hangot, együtt mozognak és a végeredmény egy harmonikus otthon lesz. Nagyon fontos volt az is, hogy Nóra hiszi, a felújítás nem egyenlő a teljes robbantással. Számos régi tárgyat megmentettünk (lámpák, díszek, kanapé), amelyek később máshol, kicsit más formában kaptak helyet a lakásban.

Nóra egyszerű, ám annál praktikusabb ötleteivel segített bennünket abban, hogy az elképzeléseink megvalósuljanak. Légiesen könnyed, tágas, minden szegletében imádni való „zöldség” lett a régi otthonunkból.

(XIII. ker. 75 nm-es lakásban)

Ildikó (38 éves manager):

Kislányunk szobáját magunk szerettük volna megtervezni/berendezni a férjemmel, de a helyiség tetőtéri és egyéb adottságai (nyílászárók, radiátor és a konnektorok elrendezése) miatt nem találtunk minden szempontból kielégítő megoldást. Ekkor döntöttük el, hogy egy lakberendező segítségét kérjük, hátha ő a meglévő korlátok ellenére is tud ötlettel szolgálni. Így ismerkedtünk meg Nórával 2009. nyarán.

Az első tájékozódó beszélgetéseket követően vázlatszerű rajzokon több lehetőséget is bemutatott, melyből a számunkra legjobban tetszőt később teljes részletességgel kidolgozta. A tervezésnél maximálisan figyelembe vette, mely elemekhez ragaszkodunk a már meglévő szobában, és eszerint módosította elképzeléseit. Ezzel munkája nem ért véget, mert a kivitelezésben is aktívan részt vett: a szövetek beszerzésétől, azok megvarrásán (!) át a szakemberekkel való egyeztetésig végig jelen volt. A színpompás, hangulatos végeredmény pedig nemcsak nekünk és a 4 éves kislányunknak, hanem neki is ugyanolyan örömet szerzett.

(XVIII. ker. gyerekszoba)

Sikeres együttműködésünket mi sem bizonyítja jobban, hogy most házunk többi helyiségének rendbetételével is megbíztuk.

Elérhetőségem: info@lakberendezes-design.hu | Telefon: +36309669119