Warning: The magic method Portfolio_Gallery::__wakeup() must have public visibility in /chroot/home/lakbere1/lakberendezes-design.hu/html/wp-content/plugins/portfolio-gallery/portfolio-gallery.php on line 73
Nappali szoba lakberendezés Nappali szoba lakberendezés
Nappali szoba lakberendezés

A nappali az a hely – a lakókonyha mellett -, ahol egy fárasztó nap, illetve munka után hátradőlhetünk kedvenc fotelunkban, ahol összejön a család akár közös játékhoz, könyv olvasáshoz, akár TV nézéshez. Nem mindegy tehát, hogyan alakítjuk ki, hiszen több funkciónak kell megfelelnie ahhoz, hogy a magunkénak érezhessük.

Általában a nappali a legnagyobb helyiség otthonukban, s az előbb említetteken kívül sok esetben betölti a dolgozószoba funkcióját is. Gyakran egy légtérbe kerül a nappali az étkezővel és a konyhával, így nyitottabbá, átláthatóvá válik a tér, ezzel szellősebb, kötöttségektől mentesebb érzetet keltve. A napi munka után, a konyhai sürgés – forgás még kikapcsolódást és kedvtelést is nyújthat a család tagjainak, ezért jó térkapcsolás, ha a konyha nincs elkülönítve, különösen, ha az étkező összekötőkapocsként szolgál a konyhánk és a nappalink között.

Életterünk stílusválasztásánál legmarkánsabban természetesen a nappali szoba lakberendezés befolyásol. Erről a központi helyről haladhatunk tovább a lakás különböző pontjai felé, és dönthetjük el otthonunk végső kifejezésformáját. De bármelyik formanyelv is szívünk csücske, érdemes az arany középutat követni: ne helyezzünk el se túl kevés, se túl sok bútordarabot valamint kiegészítőt, így elkerülhetjük a kongó üresség vagy a  buja túlzsúfoltság érzetét.

Elérhetőségem: info@lakberendezes-design.hu | Telefon: +36309669119