Hálószoba lakberendezés

A hálószoba a lakás legmeghittebb része, amely nemcsak a kényelmes alvás, hanem a nyugodt pihenés, esetleg az olvasás, és nem utolsó sorban az intimitás színtere is. Ezért szükséges egy olyan nyugodt, harmonikus környezet kialakítása, mely mindezeket lehetővé teszi.

Egyik legfontosabb feladat a megfelelő ágy és ágybetét, azaz a matrac kiválasztása, hogy az a legmagasabb fokú regenerálódást szolgálja. Ez az a feladat, amit egy lakberendező nem tud átvállalni ügyfele helyett, hiszen mindenkinek ki kell próbálnia, melyik fekvőfelület a legkényelmesebb a maga számára.

Ezen túlmenően pedig a hálószoba nyújtja a ruhák tárolására szolgáló helyet abban az esetben, ha nincs lehetőségünk külön gardróbot kialakítani. Elengedhetetlen tehát, hogy a ruhásszekrény ne rontsa el az összképet, s a praktikumot is érdemes szem előtt tartani. Ezért stílustól függetlenül a beépített szekrényeket favorizálom, ugyanis a legjobban kihasználható pakoló területet így nyerjük. Az ajtók nyithatóságának módját a terület nagysága és természetesen igényünk határozza meg, melyek szerint lehet nyíló-, vagy tolóajtós.

 

 

Elérhetőségem: info@lakberendezes-design.hu | Telefon: +36309669119