Warning: The magic method Portfolio_Gallery::__wakeup() must have public visibility in /chroot/home/lakbere1/lakberendezes-design.hu/html/wp-content/plugins/portfolio-gallery/portfolio-gallery.php on line 73
Fürdőszoba lakberendezés Fürdőszoba lakberendezés
Fürdőszoba lakberendezés

Egy fürdőszoba berendezésénél nem könnyű megtalálni a lakberendezés helyes arányait. Ráadásul azon is érdemes elgondolkodni, hogy mire fordítsunk több pénzt, a  burkolatokra, a gépészetre vagy inkább a szakipari munkákra. Mindegyik tetemes összeget képvisel, s egyikre sem mondható, hogy kevésbé fontos része a végeredménynek, hiszen a látványon kívül a használhatóság sem utolsó szempont.

Nagyon sok irányelvet kell figyelembe vennünk fürdőszobánk kialakításakor is. A stíluson túl a funkcionalitás, a biztonság és nem utolsó sorban a tisztíthatóság a legfontosabbak. Ezeket érdemes észben tartani, amikor a szaniterek, a csaptelepek, a csempék és padlólapok óriási választékával találkozunk az üzletekben. A zavarba ejtő kínálat miatt azonban oda kell figyelni a fürdőszobai tartozékok és kiegészítők kiválasztására is, hogy a végeredmény egy egységes hangulatú és maximálisan kényelmes fürdő legyen.

Fürdőszobánk stílusa ismét ad lehetőséget a játékra, mert – miután majdnem minden esetben ajtóval elkülöníthető (ettől nagyjából csak a loft esetében használatos üvegfalú zuhanyozók és a minimálnál a hálóba helyezett fürdők a kivételek) – itt is eltérhetünk a lakás többi részétől. Habár ha beleszeretünk egy – egy irányzatba, nehezen tudunk mást elképzelni.

Elérhetőségem: info@lakberendezes-design.hu | Telefon: +36309669119