Warning: The magic method Portfolio_Gallery::__wakeup() must have public visibility in /chroot/home/lakbere1/lakberendezes-design.hu/html/wp-content/plugins/portfolio-gallery/portfolio-gallery.php on line 73
Étkező lakberendezés Étkező lakberendezés
Étkező lakberendezés

Az étkező sok esetben a nappali funkciójával vetekszik, ugyanis életünk nagyon lényeges eleme a táplálkozás, aminek nem csak időt, de teret is kell szentelni. Nagyanyáink nem véletlenül ragaszkodtak ahhoz, hogy a család közösen étkezzen, hiszen szinte alig találkoznak a család tagjai az eltérő életfeladatok és időbeosztás miatt. Mai rohanó világunkra ez különösen érvényes, megszívlelendő hagyomány. A közös ebédeknek, vacsoráknak hihetetlenül nagy az összetartó, közösséget formáló erejük. Az étkezésen kívül pedig szolgálhat még a baráti beszélgetések, délutáni teázások – kávézások színhelyéül is. Ezért mindenképpen érdemes kialakítani, ha másképp nem, hát más területek rovására, legyen szó akármilyen kis lakásról is.

Kapcsolódhat a konyhához, a nappalihoz, de lehet független, önálló helység is. Ez utóbbi esetben az étkező stílusához illő tálalószekrény is lehet a berendezés egy eleme, mely sokat segíthet az étkezés eszközeinek tárolásában. Remek összekötőkapocs a konyha és a nappali szoba között. Sőt, amennyiben lakóterünk mérete a dolgozószoba lehetőségét már nem engedné meg, az étkező az, amely teret és lehetőséget adhat az otthoni munkák és hobbijaink végzéséhez is. Stílusa leginkább a vele közvetlen kapcsolatban álló helységhez köthető.

Elérhetőségem: info@lakberendezes-design.hu | Telefon: +36309669119