Warning: The magic method Portfolio_Gallery::__wakeup() must have public visibility in /chroot/home/lakbere1/lakberendezes-design.hu/html/wp-content/plugins/portfolio-gallery/portfolio-gallery.php on line 73
Dolgozó szoba lakberendezés Dolgozó szoba lakberendezés
Dolgozó szoba lakberendezés

Manapság – a kényszervállalkozások korában – az egyéni-, a mikro-, és kisvállalkozások, de talán még a nagyobbak  irányítása is sok esetben  otthonunkból történik, ezért egyre nagyobb hangsúlyt kap lakásunkban a dolgozó szoba, vagy akár egy komolyabb iroda kialakítása. Amennyiben ebben az irodában még ügyfeleket is fogadunk, a helység bejárattól való megközelíthetősége is lényeges szempont. Természetesen célszerű lehetőség szerint a bejárat közelében elhelyezni, hogy a vendégeknek ne kelljen az egész lakáson keresztül menniük. Nem csak a takarítás nézőpontjából, hanem az intim szféra megzavarásának elkerülése miatt is.

Ezen a területen – ugyanúgy, mint mindenhol – szintén nagyon fontos a harmonikus környezet kialakítása, hiszen ilyen élettérben az ember jobban rá tud koncentrálni a feladataira. A rend és rendszerezés, a tárolás – legyen szó akár iratokról, akár valamiféle áruról – nagymértékben megkönnyíti a munkát. Nagyon kell ügyelni a megfelelő világításra, hiszen az irodai munkához, valamint ahhoz, hogy a ma már elkerülhetetlenül használt számítógép monitora kevésbé rongálja szemünket, viszonylag erős fényre van szükségünk.

A dolgozó szoba stílusa – pláne ha sikerül a lakás többi részétől elkülönítve kialakítanunk – lehet teljesen független a többi helység stílusától, azonban miután önmagunkat adjuk mindenütt, saját kézjegyünk itt sem tudjuk, s nem is szabad kizárni. Irodánk legalább annyira képet fest rólunk egy külső szemlélő nézőpontjából tekintve, mint otthonunk.

Elérhetőségem: info@lakberendezes-design.hu | Telefon: +36309669119