Warning: The magic method Portfolio_Gallery::__wakeup() must have public visibility in /chroot/home/lakbere1/lakberendezes-design.hu/html/wp-content/plugins/portfolio-gallery/portfolio-gallery.php on line 73
Lakberendezés képek Lakberendezés képek
Lakberendezés képek

A stílus maga az ember, szokták mondani. A stílussal is kommunikálunk. Minden lakás egyben névjegykártyája tulajdonosának az oda belépők számára. Ha meghívunk valakit az otthonunkba, és ő elragadtatva dicséri azt, ezáltal a mi személyiségünket, gondolkodásmódunkat, érzelemvilágunkat is dicséri.

Minden generáció a saját életét kell, hogy élje, és azt lakásberendezésében ki is fejezze. Ezt a mi korunknak is meg kell előbb-utóbb tennie, mert az előző emberöltőkre szabott enteriőrök felesleges teherként nehezednek a családra, az egyének frusztrációként élik meg, amelytől nem tudnak, esetleg nem is akarnak megszabadulni.

A lakásépítés új jelszava: levegő, nap, világosság. Az ember az otthonát komoly szükségletként kívánja megvalósítani, mint testi-lelki jólétének ápolóját. Fokozott figyelmet érdemel tehát a lakberendezés, nem árt ha kikérjük a szakember véleményét is mielőtt a végleges döntést meghoznánk, és később ezen döntésünket fejfájások közepette drága pénzen tanulva kellene megváltoztatnunk.

Első lépésként figyeljük meg önmagunk, milyen hangulatú térben érezzük jól magunkat, s ennek megfelelően próbáljunk egy stílusirányzatot kiválasztani. Így elkerülhetjük azt a hibát, hogy bedőlünk az épp aktuális divatirányzatnak, s egy kis idő elteltével csalódottan vesszük tudomásul, hogy elhamarkodottan döntöttünk. Elhatározásunk ugyanis több évre kell, hogy szóljon, hiszen sokunknak nincs lehetősége évente felújításra, átrendezésre.

www.nefritdesign.hu/lakberendezes/referenciak

Elérhetőségem: info@lakberendezes-design.hu | Telefon: +36309669119