Warning: The magic method Portfolio_Gallery::__wakeup() must have public visibility in /chroot/home/lakbere1/lakberendezes-design.hu/html/wp-content/plugins/portfolio-gallery/portfolio-gallery.php on line 73
Angol lakberendezés Angol lakberendezés
Angol lakberendezés

Az angol stílus sokkal inkább egyfajta gondolkodásmódot, életszemléletet tükröz, melynek alapjait a hagyománytisztelet és a célszerűség képezi, a formai jegyek nem annyira meghatározóak. A jó alapanyagok és a kiváló megmunkálás pedig egyértelművé teszi a tartósságát az angol lakberendezés bútorainak és kiegészítőinek.

A díszítés mennyisége és a formák  meglehetősen változóak, időnként túlzók, időnként a puritánságig egyszerűek. A belső terekben minden jól átgondolt és rendezett, a helységek általában a rendeltetésüknek megfelelő hangulatot tükrözik. A lakások, házak kényelmesek, otthonosak, de nem túl tágasak. Az angolok féltve őrzik szokásaikat és tárgyaikat egyaránt. Ritkán dobnak ki bármit is, különösen, ha az már generációk óta a család tulajdona. Egy angol otthon már-már zsúfoltnak tűnő szalonja vagy ebédlője sokszor nemcsak a család, de egész Anglia történetét is elmesélheti számunkra.

Az angol bútorok sok tekintetben mintaképei és tágabb értelemben véve még mindig alapja a mai polgári bútorzat leghasználatosabb alapformáinak, amelyek némelyike közel 200 év óta – jobb megoldás híján – semmit nem változott.

Amennyiben nosztalgiával gondolunk a régi korokra, esetleg rajongással vásároljuk az antik darabokat, bátran válasszuk lakásunk stílusának az angol lakberendezést, mely kimért előkelőséget sugároz az odalátogatónak.

Elérhetőségem: info@lakberendezes-design.hu | Telefon: +36309669119